Shërbime imobiliare për ty.
Aty ku je ti.

Të paktën një nga vendimet financiare (dhe jo vetëm) më të rëndësishme për këdo lidhet më pasuritë e patundshme. Ne jemi këtu për t'u siguruar që ti merr vendimet e duhura.

Vlera nr. 1:
Transparenca


Me agjentët e Pata, nuk do shqetësohesh kurrë për transparencën e shërbimeve të ofruara. Të qenurit transparent dhe etik është vlera parësore që ndjekim për të mundësuar shërbimin më fantastik për ty.

Gjejmë pronën
e përsosur për ty me
formula të posaçme.


Nëpërmjet krijimit të marrëdhënieve të sinqerta me klientët, databazës sonë të gjerë, dhe formulave për gjetjen e pronave mundësojmë shërbimet imobiliare më të personalizuara.

shumëllojshmëri
pronash & shërbimesh


Falë punës së palodhur nga stafi ynë, mundësojmë shumëllojshmëri zgjedhjesh për apartamente, vila, truaj, dyqane, etj..

njoftohu i pari


Për momentin Pata Real Estate po punon me klientët e parë ekskluzivë. Shumë shpejt do lançojmë website e ri me pronat më të fundit dhe shërbime të mëtejshme — sigurohu të lësh email që të lajmërohesh i pari.

© Pata 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Faleminderit!


Do të të lajmërojmë sapo të kemi zhvillimin e radhës mbi pronat dhe shërbimet tona.